Våre tjenester

autoglass trondheim

Reperasjon av steinsprut

Når småstein, stein eller hagl kommer i kontakt med bilglass, kan det oppstå små hakk. Skadene på en frontrute ser kanskje ikke for omfattende ut, men det kan “spinne ut” i en lang sprekk, eller flere sprekker som kan være vanskeligere å reparere. Så snart du oppdager et hakk i frontruten, ta kontakt så kan vi stoppe skaden før den blir større.

autoglass trondheim

Skifte av rute

Våre fagfolk vil gjøre alt de kan for å redde frontruten ved å få den reparert i stedet for å bytte den. Vi vil se om det er mulig å få tilbake frontruten til den opprinnelige styrken og beskyttelsesnivået. Skulle vi fastslå at det ikke er trygt å gjøre det, erstatter vi det med orginalt OEM bilglass som passer for kjøretøyet ditt og som oppfyller alle produsentens standarder.

autoglass trondheim

Kalibrering av kamera og sensorer.

Her bruker vi Hella Gutmann sitt spesialutstyr for å være sikker på at kamera og sensorer blir riktig kalibrert og oppdatert.

autoglass trondheim

Solfilm

Sotete vinduer gjør bilen din mer attraktiv, blokkerer gjenskinn og holder temperaturen lavere om sommeren. Den kan også reduserer risikoen for tyveri ved å hindre innsyn. Bestill time hos Autoglass og vi ordner resten.